Home > Informatiegids > Prijzen en Reserveren
 
Reserveren?

Reserveren is in principe niet nodig. Wel is het verstandig van te voren meerdere adressen uit te zoeken. Bij sommige boeren zult u de enige zijn en maakt u gewoon gebruik van douche en wc van de boer. Bij anderen treft u wellicht een echte camping aan met apart sanitair dat soms, afhankelijk van de drukte, qua hygiŽne wel eens wat te wensen over kan laten.
Wilt u toch reserveren dan wordt u aangeraden dit NIET telefonisch te doen. Ondanks het feit dat een behoorlijk aantal boeren aangeeft Engels of Duits te spreken, zal dit in de praktijk kunnen tegenvallen. Vaak spreekt een kennis/familielid een enkel woordje in de aangegeven taal en is het maar de vraag of die persoon aanwezig zal zijn.
Schrijven is een betere manier.
Bij de uitgebreide informatie van elk kampeeradres vindt u een knop reserveren waarmee u zelf een Pools/Nederlandstalige reserveringsbrief kunt genereren welke u zelf per post moet opsturen naar de boerderij van uw keuze. U wordt geadviseerd de brief in 3-voud te printen. 1 exemplaar houdt u voor u zelf en 2 exemplaren stuurt u op naar Polen. Wanneer alles goed gaat zal de boer in Polen u 1 exemplaar terugsturen met akkoord of niet akkoord erop.Vorige paragraaf | Alle hoofdstukken | Volgende paragraaf
(c) Kampereninpolen.nl