Home > Contact

 

Deze niet commerciële website was een project van Stichting Wólka. Stichting Wólka ondersteunde de kleinschalige landbouw in Noord-Oost Polen. Stichting Wólka is inmiddels niet meer actief.
Doel van deze website is de kampeerder die graag zelf zijn vakantie uitzoekt zo veel mogelijk informatie aan te reiken zodat hij/zij snel uit de voeten kan in het prachtige en o zo kampeervriendelijke noord oosten van Polen en daarbij bij voorkeur bij boeren kampeert.

Het is een echte doe het zelf site. U moet het doen met de informatie die op de site staat. Indien u vragen heeft zult u zich moeten richten tot het reguliere kanaal, nb.het Pools informatiebureau voor toerisme in Amsterdam.

Pools informatiebureau voor toerisme
Leidsestraat 64
1017 PD Amsterdam
Tel.: 020-6253570
Email: poleninfo@planet.nl

Mocht u geïnteresseerd zijn in georganiseerde individuele reisarrangementen, groepsreizen, of een reis op maat in Noord-Oost Polen waarbij gekampeerd of gelogeerd wordt bij boeren dan kunt u een kijkje nemen op de website van Agro Natura. Agro Natura heeft de organisatie en uitvoering van door Stichting Wólka ontwikkelde reizen op zich genomen. Website: www.agronatura.nl

Heeft u op- of aanmerkingen over deze site die kunnen bijdragen tot het verbeteren van de site, vul dan onderstaand formulier in. Alleen indien echt noodzakelijk, zult u antwoord ontvangen. U kunt het formlier dus niet gebruiken om inhoudelijke vragen te stellen.

Contactformulier:

Naam: *
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
E-mail: *
Onderwerp
Uw vraag:
 
  Om te voorkomen dat dit formulier door automatische scripts wordt ingevuld moet u de onderstaande code overtypen alvorens het formulier verstuurd kan worden.
     
Beveiliging:

 
Code    Typ over (hoofdlettergevoelig)

 

Disclamer:
Deze site is tot stand gekomen met financiele hulp van Stichting Wolka met als doel de doe-het-zelf-kampeerder zoveel mogelijk informatie aan te reiken om snel en doeltreffend een kampeervakantie bij de boer in het prachtige noordoosten van Polen voor te bereiden. De gegevens in op deze site zijn verzameld in samenwerking met de lokale Poolse overheden. Gegevens zijn niet door Stichting Wolka op juistheid gecheckt en voor fouten en/of onvolkomenheden op deze site kan Stichting Wolka op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld. Speciale dank gaat uit naar Katarzyna Zajkowska, directrice van de afdeling Toerisme van de provincie Podlasie en Renata Zakrzewska van het Suwalska Izba RolniczoTurystyczna (Sirt) voor het aanleveren van de adressen van de boeren.

.

(c) Kampereninpolen.nl